Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Hemma igen 😊

I morse vaknade vi upp på vandrarhemmet i Borlänge efter Leksandsmatchen. Jag tror detta var den natt som jag sov allra bäst på hela semesterresan.

Maries familj sov alla i ett rum så för dem var det nog den sämsta natten.

Vi åt frukost tillsammans och sen när Victor, Rasmus och Tova hade ätit upp drog de meddetsamma med ena bilen mot Kalmar. De hade hemlängtan… Samina åkte i vår bil.

När alla andra var färdiga drog vi gemensamt hemåt mot Kalmar. Det blev ett stopp på McDonalds i Norrköping tillsammans med Maries familj.

Runt klockan fyra körde vi upp på vår garageuppfart. Borta bra fast hemma bäst. Vi hann träffa Rasmus och Tova innan de skulle med tåget 16.57 till Malmö.

Samina tänkte först att hon inte hann med det tåget fast det gick fortare att packa än vad hon tänkt sig så vid halv fem ville hon ha skjuts in till stationen. Snabbt blev vi färre här hemma 😥

När vi lämnat henne vid stationen passade vi på att handla lite på maxi. När vi kom tillbaka hem lagade vi lax.

Vi hade spelat in jvms bronsmatch så den började vi titta på när vi åt. När jag hade ätit färdigt somnade jag som en stock i soffan och vaknade lagom till de två sista minuterna av matchen. Roligt att Sverige vann mot Finland med 3-2.

Efter matchen åkte vi till gymmet Mats och jag, vi ville få in vår rutin direkt. Det blev inte jättelång träning för jag fick huvudvärk. Jag sprang 2 km och sedan blev det bara lite axelövningar och vaderna.

Nu ligger jag i sängen och känner mig ganska trött. Jvms finalmatch går på Tv:n i sovrummet och jag hoppas snart att John Blund kommer. Imorgon bitti tänker Victor åka till Malmö, han tänker söka jobb i Malmö och har fixat en lägenhet i andra hand. Så då kommer vi ha alla våra tre barn i Malmö 😱 Hjälp vad tomt vårt hus kommer att bli…

2+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *