Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Jag visste det …

… fast ändå så är det inte roligt. Jag blev varnad igår av fysioterapeuterna att jag troligen skulle få ont i axeln efter att han sträckt och klämt på min axel. Eftersom jag är överrörlig så uppfattade jag att det skulle göra ondare…

Idag kan jag knappt röra min högra arm … typiskt för idag ska vi fixa det sista inför kalaset imorgon. Som tur är är ju Samina hemma så hon kommer få göra mycket och i eftermiddag kommer Rasmus och Tova och då kan de också hjälpa till.

Vad är det som ska göras då? – vi ska ta in extraborden till uterummet och alla extrastolar. Jag ska handla det sista till marängsvissen och sedan fixa en present till min pappa som fyllde samma dag som mig.

Jag vill ge något litet samtidigt som vi ska ge honom en gemensamhelg i Malmö. Nästa helg kommer jag och Mats åka till honom på fredagen och sedan på lördag morgon kommer vi åka till Malmö och då kommer han få se vad Samina, Rasmus och Tova bor. Lördagskvällen kommer vi troligtvis äta på Elyseé, där de serverar fondeu. Sedan sover vi över hos Samina eller om fi fördelar oss det vet vi inte ännu.

Vad jag mer har på agendan är att båda toaletter ska städas och i uterummet och inne ska det dammsugas och torka golv. Alltså lite allmän städning får det bli, gissa vem som får göra … själv får jag vara bossen som bestämmer 🙂

Ikväll kommer barnen fira mig, så en mysig familjekväll som jag gillar. Tyvärr jobbar Victor fast han var ju hemma på min födelsedag.

Alltså har jag en ganska fullspäckad dag och någon gång mitt på dagen behöver den här donnan sova middag för att klara kvällen och morgondagen. Jag har ju som vana att sova mellan en timme till två timmar varje dag, för annars orkar jag inte och får känningar av yrsel eller huvudvärk. Tänk att jag iallafall blivit klokare i mitt mående.

Bild tagen igår, fika med Victor och Samina

Ha en bra dag 💜

Kommentarer inaktiverade för Jag visste det …