Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Morgonmöte

Måndagen har startat med ett digitalt morgonmöte med alla på Centrumskolan. Vi har strukturerat upp dagen på bästa sätt. Jag har det lugnt när det är distansundervisning eftersom jag bara arbetstränar än så länge. Idag kommer jag ha två lektioner, en i So och en i fysisk aktivitet. SO-lektionen är redan planerad så det är bara att genomföra vilket känns bra för mig. Det är en kort lektion dessutom, en halvtimmes lektion. Den fysiska aktiviteten får jag planera själv för vanligtvis brukar jag och eleven gå promenader på den här lektionen. Idag tänker jag att jag får göra lite fysiska övningar som upphopp, rygglyft mm.

Dagen har börjat bra och ute skiner solen så även denna dag kommer bli fin. Det får bli en promenad på lunchen tror jag.

I eftermiddag kommer Samina och Rasmus hem för imorgon ska vi på en urnsättning på Öland. Det är Mats bonusmammas bror som vi ska ta farväl av.

Det ska bli kul att träffa Samina och Rasmus fast tråkigt att det ska bero på en sorglig händelse. Det blir mysigt att umgås ikväll och bara få ta del av deras liv. De har hyrt en bil för att slippa åka med tåget i dessa tider. Eller rättare sagt betalar deras mamma bilen.

Nu önskar jag alla en härlig måndag och en bra start på en ny vecka, kram Susann 💜

2 kommentarer

  • Bodil

    Det där känner man igen, ma/pa betalar, från tiden då ungarna var riktigt unga. Nu behövs det inte längre fast nu blir det till de unge studerande barnbarnen
    som stöttningen blir ibland.