Familj,  Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete,  Systemkameran,  Träning

Slut på semestern

Idag är första jobbdagen för Mats och det är dags för oss att komma tillbaka till vardagslunket. Det har varit en härlig semester där vi har gjort mycket och träffat många släktingar och vänner. Precis en sådan semester som jag gillar. Den här semestern har gett mig tid att komma tillbaka till hur jag kände mig innan jag var på Ability. Jag är faktiskt på väg dit … så nu ser jag ganska ljust på min tillvaro igen.

Sammanfattning av semestern

  • Mysigaste – Det får bli när Mats och jag cyklade på Ven tillsammans med min pappa Rune. Det var en såndär perfekt dag, soligt fast ändå inte superhett. Att få tillbringa sån kvalitetstid med pappa känns bra och viktigt, jag vet hur mycket han uppskattar dessa tillfällen, där vi hittar på något tillsammans.
  • Lugnaste – Det blir helt klart dagarna i Stockholm då Mats och jag firade vår 25 åriga bröllopsdag. Vi åt och drack gott och bara strosade runt i Stockholm.
  • Stressfriaste – Det blir helt klart London med Malin och Urban. Det är nog första gången som vi inte hade något direkt inplanerat förutom ett teaterbesök. Vi tog dagarna som de kom och bara strosade runt, satt i olika barer och drack prosecco och öl, pratade massa minnen och en hel del goja. Det blev faktiskt en riktig måbraresa.

Trevligaste – När vi började vår semester i Flen. Det är alltid lika roligt och trevligt att träffa Mats släkt i Flen. Det blir mycket spelande tillsammans och det är alltid roligt att umgås runt ett spel.

Nödvändigaste – När vi åkte till Byxelkrok och fick se Victor, Rasmus och Tova. En hel sommar är ganska länge att inte få träffa dem och det kändes bra i mammahjärtat att sett dem och att de såg ut att må bra.

Jobbigaste – Alla löprundor som jag faktiskt har gjort trots semestern. Vissa dagar har det verkligen tagit emot fast jag har gjort det ändå, det är ju ändå som en gåva till en själv i längden att sätta sin hälsa i fokus.

Vilken härlig semester vi haft om en ger sig tid att tänka efter.

Jag är redo för vad som komma skall, =ovisshet