Familj,  Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 27 september 2020 skördefest

Idag vaknade jag runt sex och var pigg och tänkte att Mats nog vaknar snart så vi kan åka och gymma. Han brukar vakna tidigt, fast idag var han trött, och när han väl skulle gå upp framåt kvart över åtta hade jag blivit trött igen. Så då somnade jag om och vi struntade att åka till gymmet idag. Vi sa att vi kanske gjorde det senare under dagen fast så blev det inte.

I helgen har det varit den årliga skördefesten på Öland fast inte som det brukar med tanke på coronaviruset. Jag var sugen på att åka över och köpa en pumpa och fika. Så det blev en liten tripp tillsammans med Mats och Samina. Vi åkte ner till Triberga och där köpte jag en havtornsshot, tyvärr var fiket stängt. När vi gick till ett loppishus såg jag dessa blommor som såg ut som stora krokusar.

Eftersom vi inte hittade något fikaställe åkte vi till Arontorps och åt kroppkakor till lunch. Utanför sålde de pumpor så jag köpte en lite större till att ha vid ytterdörren och två mini som ska bli bordsdekoration.

Efter lunchen hann jag hem och vila lite.

Sedan på eftermiddagen kom Malin och Urban och fikade. Det var längesedan vi sågs, det kändes i alla fall så. Det är alltid mysigt och trevligt att snacka lite.

När de hade åkt tog vi en tur till skogen för att se om vi hittade några trattisar. Vi har verkligen inga svampögon längre för vi hittade inga trattisar fast såg många andra svampar. Enligt många finns det gott om svamp, fast vi måste nog vara blinda.

Ikväll har vi bara tagit det lugnt och tittat på Netflix. Nu laddar jag för en ny vecka.

Kram 💜