Jag,  Sjukskriven/Arbete,  Systemkameran

Vad händer för mig?

Nu har jag kommit till ett vägskäl. Det är dags för mig att byta riktning …

Igår var jag på möte på Ability och idag på ett möte om tjänsten omsorspedagog. Det kommer nog att bli svårt för mig att jobba som omsorgspedagog där det krävs många fysiska och rörelsemoment. Jag kommer att jobba min sista dag på socialförvaltningen imorgon och på måndag börjar jag vara på Ability, en aktivitetsbasared utredningsplats. Där kommer jag att vara 7 veckor. Efter det vet jag inte i nuläget, bara till att vänta och se 🙂

Bilden tagen vid stensö badplats

2 Comments

  • Tracey Quisenberry

    I’ve been exploring for a bit for any high-quality articles or blog posts in this sort of area . Exploring in Yahoo I eventually stumbled upon this website. Studying this info So i’m glad to exhibit that I’ve a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most unquestionably will make certain to do not disregard this website and give it a look regularly.

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.