Jag,  Sjukskriven/Arbete

Vart tog söndagen vägen?

Jag vaknade tidigt idag och kunde inte somna om. Enligt klockan var den sju enligt den nya sommartiden. Mats gjorde frukost som vi åt i sängen idag. Det händer nästan aldrig att vi äter i sängen för Mats tycker inte det är mysigt fast jag tycker det är mysigt. Ibland händer det att han gör det för att han vet att jag tycker om det. 😊💜

Jag vet inte riktigt vart den här dagen tog vägen. Vi har inte gjort något särskilt, tvättmaskinen har arbetat för mig idag. Vi har fixat i ordning i de rummen som våra nattgäster ska sova i till påsk. Det blev en liten tur till återvinningen med några krukor och plastdunkar. När jag sammanfattar så har vi tydligen gjort lite även om det inte känns som det. I eftermiddag fikade vi på våfflor eftersom det inte blev några våfflor på våffeldagen. Jag är inte superförtjust i våfflor fast Mats älskar våfflor och jag hade lovat att vi skulle göra det i helgen.

Den här helgen har varit lugn och vi har inte träffat några allas, inte ens på lördagsmorgonen som vi annars brukar. Ikväll har vi inga planer utan vi kommer titta på tv och sen kommer jag nog somna tidigt för att vara pigg för en ny vecka. Bara en vecka till och sedan är det påsk och veckan efter har jag påsklov. Det ska bli skönt.

Jag hoppas ni haft en bra helg, kram Susann 💜

En kommentar