Vem är jag?

Hej!

Mitt namn är Susann Carnesten och är utbildad förskollärare. Jag är gift med Mats och vi har tre barn, Victor, Samina och Rasmus. Vi bor i en villa norr om Kalmar. Här kommer ni kunna följa min vardag, mina tankar och funderingar. Jag började blogga efter en tids sjukskrivning. Jag blev sjukskriven på grund av en fallolycka i skidbacken när vi var i Österrike 2015. Jag har haft problem med ljud och ljus, huvudvärk, illamående och yrsel ända sen dess. När jag började blogga ville jag kunna se mina små framsteg tydligare, skriva och reflektera var ett sätt för mig. Jag kunde lätt gå tillbaka i mina inlägg och faktiskt se att jag sakta blev bättre och fick mer energi.

Jag jobbar just nu 25% på socialförvaltningen, under min uppsägningstid. Eftersom jag inte kan gå tillbaka till förskolans värld har jag blivit uppsagd. Jusn nu lever jag mycket här och nu, vet inte riktigt hur framtiden kommer att se ut.

Alla bilder i min blogg är mina om inget annat anges.

Jag kan kontaktas på susann.carnesten@zinnie.se