1 oktober 2020 -sammanfattning

Hjälp, nu går vi in i oktober månad… vad hände med september?

September månad har varit en blandad månad med kalas, middagsträffar, träningar och bad. Temperaturen i vattnet har börjat sjunka vilket Marie och jag har väntat på och nu när vi går in i oktober lär vi väl snart vara nöjda när vi får den där adrenalinkicken vi väntar på med våra bad. Inga direkta resor i september förutom en till Malmö och en till Älmhult för kalas med den närmsta släkten. I och med Coronapandemin har vi inte varit så mycket på stan och i affärer som vi brukar när vi är i Malmö. Vi vill ju följa rekommendationerna kring pandemin.

Hade det gått enligt planerna hade vi kunnat resa till Cypern i September, resan sköts framåt från maj. Nu ser det inte så ljust ut med resor framöver, det är ju inte utan att en längtar till vi kan resa igen.

I slutet av september har jag varit väldigt trött och sovit mycket på dagarna och jag tror det beror på att jag gör mer på Centrumskolan som tar mycket fokus av mig. Att hjälpa elever med tex matematik, svenska kräver att jag är mer fokuserad och det är ju det som fortfarande är svårt och tar mer emergi av mig än vad jag tror. Jag har försökt stanna upp mer och ge mig själv tid till återhämtning genom att fokusera på min andning, ”meditera” och bara vara i nuet, lite mindfulness. Jag tror det är viktigt att jag fortsätter att lyssna på min kropp även om det innebär att jag inte gör så mycket hushållarbete här hemma. Jag hoppas min kropp vänjer sig vid upptrappningen av mina arbetsuppgifter så att min energibalans hålls lite jämnare än vad den har gjorts nu i slutet av september.

Nu hoppas jag att Oktober bjuder på härliga dagar och underbara kalla bad.

Kram, Susann

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.