14 augusti 2021 – en lördag i min smak 😊

I natt har jag haft frossa och kÀnt mig febrig. Det Àr efter vaccinet som jag tog i torsdags. Jag har Àven fÄtt en svullnad vid sticket, precis som vid ett getingstick och som Àven kliar lite.

NÀr jag vaknade kÀnde jag mig bÀttre fast kÀnde mig ÀndÄ lite sÄdÀr. Jag velade om jag skulle springa eller inte för jag kallsvettades emellanÄt. Jag bestÀmde mig för att prova att springa sÄ det blev ett varv, nÀstan 2 kilometer. Idag var vi 6 stycken som sprang, Mats, jag, Marie, Maria, Malin och Urban.

Sedan blev det ett dopp för alla.

Det var 16 grader i luften och 20,1 grader i vattnet. Nu Àr det sÄ hÀrligt nÀr det Àr varmare i vattnet Àn i luften. Micke kom nÀr det var dags för doppet, han hade redan badat. Sedan drack vi kaffe och hann med att snacka lite skit.

Idag har jag kallsvettats till och frÄn fast har ÀndÄ varit pigg. Enligt mannen Àr det klimakterietvallningar fast jag skyller pÄ vaccinet.

Idag har jag tagit det vÀldigt lugnt och har varit trött sÄ jag har sovit mycket.

Mats spelade paddel med Urban klockan tre och dÄ sov jag sÄ gott.

Vid 18.00 kom Malin och Urban pÄ en bit mat. Vi hade gjort typ pulled pork fast pÄ nötkött. Till det gjorde Mats naanbröd och sedan serverade vi grönsaker till. Det blev faktiskt vÀldigt gott.

Efter maten spelade vi the mind och vi klarade nivĂ„ 6, helt otroligt. Kanske berodde det pĂ„ att vi kĂ€nner varandra vĂ€ldigt vĂ€l. Vi spelade mer eller mindre och nĂ€r dĂ„ dĂ„. Det blev en mysig kvĂ€ll tillsammans 💜

Nu kÀnns det som jag inte har nÄgra symptom efter sprutan. SÄ jag ser framemot en god nattsömn.

Jag hoppas ni haft en bra lördag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *