18 augusti 2021 – först 😊

Idag vaknade jag 5.00 och kunde inte somna om. SÄ vid 6 steg jag upp och hann fixa mitt schema och lÀgga in pÄ driven innan det var dags att Äka till jobbet.

Jag gillar att komma I tid och har nog alltid varit den personen som kommer ca en kvart innan jag börjar och gjorde Àven sÄ idag. Jag var tydligen först pÄ hela skolan klockan 7.45.

Det Àr mycket som ska hinnas med denna vecka innan eleverna kommer nÀsta. Idag hade Marie, Annika och jag bestÀmt att vi skulle planera hemkunskapen. I Är Àr vi inte tvÄ pÄ dessa lektioner och det Àr vi tre som kommer dela pÄ dessa lektioner. Jag har en grupp som delas vid tvÄ tillfÀllen och dÄ blir det tre i varje grupp. Jag hÄller pÄ att förkovra mig i lÀroplanen och kunskapsmÄlen och allt annat som jag kan behöva veta inför skolstart.

Klockan tio hade jag Äterkoppling- och lönesamtal dÀr MÀrit och jag diskuterade kriterierna. Jag tycker att jag kommit in bra pÄ skolan och ser verkligen framemot att jobba pÄ riktigt.

Jag kommer Àven fÄ ansvar att köpa in livsmedel till skolan. SÄ jag hoppas det ska gÄ bra.

Klockan 12 var det dags för mig att sluta. Jag Äkte hem och vÀrmde linsgryta till lunch och sen var jag bara tvungen till att sova. Jag sov i nÀstan tvÄ timmar sÄ nu hoppas jag att jag kan sova inatt.

IkvÀll har jag inte gjort sÄ mycket, var lite badsugen sÄ frÄgade Malin om vi skulle Äka och bada. Hon tyckte vi kunde bada i deras spa istÀllet fast sen blev det inte sÄ för det började regna. Det fÄr bli en annan gÄng.

Mina dagar Àr ganska energikrÀvande och jag Àr förberedd pÄ att jag kommer vara slut om dagarna nu nÀr jag jobbar pÄ riktigt. Per automatik stÀller jag högre krav pÄ mig sjÀlv sÄ nu gÀller det att jag lever upp till allt det kloka som jag lÀrt mig pÄ min resa som sjukskriven.

Nu önskar jag er en trevlig fortsatt kvĂ€ll, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *