19 augusti 2021 – helt slut.

Jag började 8 idag med och självklart vaknade jag runt halv sex. Det har tydligen blivit en vana att vakna tidigt.

När jag kom till jobbet gjorde jag och Anette klart beställningen på Maxi. Sedan fixade jag namnskyltar och svor lite över att det var krångligt med en maskin som en pluggar in i datorn som skriver ut etiketter. Då fick jag åka och köpa an dymo som en lätt kan skriva ut små etiketter. Jag handlade även hörlurar och datormus så det finns till nästa vecka. Tiden går verkligen fort och svisch så var klockan 12 och jag slutade.

När jag kom hem åt jag lunch och sedan somnade jag i soffan. Jag tänker att det är bra för min energinivå.

Ikväll tränade jag med Sweden runners för första gången på nästan ett år. Malin följde med för att prova och det är jag glad för annars kanske jag hade blivit kvar hemma i soffan för jag var ganska trött.

Det var backintervaller ikväll och det känns nu i benen. Efter intervallerna körde vi lite styrka som plankan och magövningar. När jag sedan satte mig i bilen var jag helt slut. Nu är jag supernöjd att jag kom iväg och känslan efter en träning är den bästa och det blir min målbild.

När jag kom hem åt vi och har nu tittat på peaky blinders. Sedan blir det sängen fast imorgon blir en rolig dag då jag bara kommer jobba eftermiddag då vi har kickoff med gemensam lunch och sedan ska vi spela minigolf och bada.

Hoppas er dag varit bra, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *