20 augusti 2020 Trött

Att ha sovmorgon varje dag är nog ett måste just nu. Mina dagar på Centrumskolan är intensiva och det händer mycket hela tiden. Nu efter sommaren har jag inte lagt in pauser i schemat utan försöker att ta korta då och då.

Efter Centrumskolan idag hade jag tandläkartid så jag kunde inte åka hem och sova direkt som jag brukar. Där fyllningen hade ramlat blev lagat och min krona kommer inte kunna sättas på då jag behöver dra bort den bit av tanden som är kvar. Så nu finns det tre alternativ en del dyrare än andra. Antingen kan jag vara utan tand, eller så får jag välja mellan att göra en brygga eller en protes som skruvas fast i käkbenet. Vet inte riktigt vad jag ska välja, kanske klarar jag mig utan tand?

Det tog en timme hos tandläkaren och när jag kom hem var jag supertrött så jag kunde inte hålla mig vaken utan somnade i uterummet.

Ikväll var det egentligen Sweden runners träning fast jag var för trött så jag hoppade träningen. Jag känner att jag behöver all vila jag kan få just nu. Det tar säkert några veckor innan jag har landat på Centrumskolan nu efter ledigheten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.