Kategorier
Allmänt Familj Jag Resor Sjukskriven/Arbete

Inhandlat :-)

Idag har Mats och jag gått en runda på stan. Vi hade lite att fixa med inför kommande resa. I Österrike kommer vi få låna en lägenhet utav en körmedlem i Stimmsalz och då vill vi ha en liten present med oss. Vi hittade en bricka med ölandbron på och ljuslyktor, så nu är det avklarat. Jag har kännt mig lite stressad över att vi inte hade köpt något.

Jag har mått lite svajigt idag så det har fått bli en lugn lördag, bara vara hemma ikväll och ta det lugnt. Egentligen var jag sugen på att umgås, vill gärna det på helgerna då jag inte träffar jättemycket människor annars fast Mats var bara sugen på att vara själva så han blev inte ledsen om jag säger så att jag var tvungen att välja bort sällskap. Det är oftast så i vår familj, vi är typ aldrig i fas i vad som ska hända på helgerna. Mats är ganska aktiv med teater, kör och även på sitt jobb och då vill han oftast inte träffa några medans jag är tvärtom. Plus att Mats är en person som bara måste ha mycket egentid gör ju inte det bättre.

Lite sällskap får vi ikväll för Rasmus och Tova kommer hit och då ska vi grilla och har jag tur kanske de är sällskapsjuka 🙂