Jag,  Sjukskriven/Arbete

2020 hur ser det ut?

2019 bjöd på en massa roliga händelser i form av resor och aktiviteter. 2020 verkar bli ett lugnare år då vi inte har något direkt inplanerat.

Januari började vi genom att vara i Kläppen tillsammans med Mats släkt. På hemresan gick vi på en ishockeymatch mellan Leksand och Skellefteå på Leksands hemmarena Tegera.

Jag kommer att fortsätta arbetsträna 10 h i veckan hela januari och träna 4 gånger i veckan. Vi har inget inplanerat i Januari så vi får se vad vi fyller helgerna med.

Första helgen i Februari kommer vi åka till Malmö tillsammans med Malin och Urban. Mats fick biljett till Grease nu när han fyllde 50 år. Vi kommer att bo på hotell två nätter så vi hinner utforska Malmö och bara umgås.

Resten utav februari står öppen för äventyr om vi så vill.

I Mars har vi en kväll inbokad tillsammans med Marie och Jimmy, den 10 då vi ska gå på en ”mysteriekväll” på Kläckeberga gård. Den 14 mars ska vi till Ulrika och Thomas, då de ska bjuda på en femrätters middag för Mats har fyllt 50 år. Annars har vi inget inbokat utan får ta det som det kommer.

April månad är helt öppen för aktiviteter och helgerna kan fyllas med umgänge om vi så vill.

Min arbetsträning pågår till den 17 Maj fast kommer troligtvis förlängas. Jag hoppas att jag kanske har kommit upp i halvtid vid den här tiden fast jag tänker skynda långsamt. Ev kommer vi följa med Malin och Urban till Cypern någon gång i slutet av maj.

Den 5 Juni tar Felix examen från sjuksköterskeprogrammet och det måste firas. Den 13 juni tar Melle studenten i Eskilstuna och det kommer vi kunna åka på då det är på en lördag.

Vi har inga planer för midsommar så vi får se vad vi hittar på.

Hela Juli ligger oplanerad, vi har inte bestämt vad vi ska göra på semestern ännu. Vi är lite sugna på att bila i Europa, kanske en tur till Innsbruck.

1 Augusti ska vi på bröllop i Flen då Mats kusin Ida gifter sig. Det ska bli jätteroligt då det var längesedan vi var på ett bröllop. Inga fler planer inbokade i augusti.

I September har vi inget inplanerat än så länge.

Oktober är lika oplanerad som september.

November är fyllt av alla födelsedagar och Urban fyller 50 år så det måste firas på något sätt. Tur vi har några månader på oss att fundera.

December med jul och nyår ligger öppna för förslag.

Året 2020 ligger ganska öppet så det ska bli spännande att se vad vi fyller året med. Det är både skönt att ha så mycket tid att förfoga över och att vi själva kan bestämma om vi vill göra mycket eller lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *