In och ut plus en fantastisk kväll 💜

Igår blev det inget bloggande då jag fyllde dagen med att rensa lite i ett förvaringsutrymme för att få in våra resväskor och lite annat. Jag packade ner barnens vinterkläder i kartonger så de inte tar upp så mycket plats i förvaringsutrymmet. Jag tog även hand om lite stryktvätt innan det var dags att bege sig in mot sjukhuset för mammografin.

Insåg halvvägs in till stan att jag var ute i alldeles för god tid, jag ja det blir väl till att vänta i väntrummet. Jag anmälde mig själv på skärmen och satte mig ned i ett tomt väntrum och strax därefter blev jag inkallad. Det gick fort och smärtfritt, de hade en ny maskin. Typ 5 minuter och sen var jag ute igen och kunde åka hem. Det gick verkligen smidigt och slapp vänta trots att jag var där alldeles för tidigt.

När jag kom hem blev det lite lunch och sedan vilade framför Netflix.

Vid klockan 16 skulle jag till Annika och sitta på hennes balkong och dricka vin. Det var väldigt mysigt. Lite konstigt är det för Annika bor i samma lägenhetshus som Mats och jag bodde i innan vi flyttade till hus. Annika bor till och med på samma våning som vi gjorde fast lägenheten mitt emot.

Lite senare på kvällen anslöt Annikas barn Amanda och hennes syster Camilla. Vi fick en god drink, kommer inte ihåg vad den hette.

Sedan bestämde vi oss för ett kvällsdopp så Mats var snäll och kom och hämtade oss eftersom jag behövde mina badkläder. Det var en fin kväll och alldeles underbart vid vattnet. Vi hoppade och simmade ut till bojen och det var ett bra avslut på den dagen. Mats var självklart den givna fotografen. 👍🏾💜