Semesterdag 6 2020

Vilken underbar morgon, jag som var orolig att vi skulle springa i regn för igår kväll vräkte regnet ner.

När vi hämtade Marie och Hampus klockan åtta var det tretton grader varmt ute och solen tittade fram bland molnen. Efter att vi hade hämtat dem hämtade vi upp Annika vid klunkens och åkte till norrlidsbadet. Det blev bara ett varv eftersom jag fortfarande har ont i knät. Mats har känningar i sina benhinnor så han sprang också bara ett varv. Den enda som sprang två varv var Hampus. Vi sprang i 6.45 tempo så det funkade ganska bra för mitt knä.

När vi var ute på bryggan blåste det ganska mycket fast det var som vanligt skönt i vattnet. Det var 17,3 grader i vattnet. 👍🏾🏊🏾‍♂️

Efter löpningen frukost i uterummet framför tvn, en lugn och skön start på dagen.

På förmiddagen åkte vi en snabb tur till Ikea för vi skulle handla underlakan till vår säng då de lakanen vi har är lite för små för den nya sängen. Vi är verkligen snabba, inget strosande utan bara in, betala och ut.

Första semesterveckan har verkligen gått i vilans tecken. Vi gör det som faller oss in, inget stressande här inte. Jag tror Mats är nöjd över att semestern börjat så här.

Vi bestämde med Malin och Urban att de skulle komma hit och grilla lite kväll. Jag gillar att träffa vänner och när vi spontanbestämmer tycker även Mats att det är trevligt. Vi grillade kyckling och isterband och hade friterad potatis och sallad till det. Vi hade fixat lite var till middagen. Det är alltid mysigt att träffas och vi har alltid mycket att samtala om. Vi spelade spel, 30 och Just one.

Vi har även bokat vandrarhem i Gränna dit vår gemensamma resa går denna sommar. Till Cypern kommer vi väl nån gång…

Nu är det sängen som gäller, godnatt 💜