En annan tid

Godmorgon, här märks det att vi har ställt om klockan. När Mats åkte till jobbet vid sju var jag på väg in i duschen och redo för den här dagen. Utomhustemperaturen stod på 10 grader och regnet hänger i luften. Brukar ni bli påverkade utav att vi ställer om klockan? Förr när barnen var små påverkade det ingenting fast nu tycker jag det märks väldigt tydligt. Säkert berodde det på att mina barna alltid vaknade tidigt, i stort sett alltid innan klockan sex och därför så fick de alltid komma i säng vid 19.30 för att orka med hela dagen. Nu är det ju vi själva som styr vår dygnsrytm på ett annat sätt så då märks tidskillnaden mer tror jag.

Ny vecka och det är läslov för alla elever så då är det studiedagar för all personal på Centrumskolan. Det är nu det finns tid till att planera och strukturera ännu mer för alla lärare och elevassistenter.

Jag har sovit väldigt bra inatt trots att jag valde att dricka kaffe igår när Malin och Urban var här. Så i eftermiddag hoppas jag att jag ska ha lite energi till min tvätt som jag valde bort i helgen. Jag kommer då att fortsätta lyssna på min ljudbok, De sju systrarna av Lucinda Riley. Det är den andra i en serie om sex böcker tror jag och varje bok handlar om en syster.

Ikväll blir det löpning med Annika och Mats för Annika kan inte springa på lördag, så då byter Mats och jag vår träning på tisdag imorgon till idag. Det kommer säkert bli ett dopp efter.

Nu önskar jag alla en fin måndag, kram Susann

Bilden är tagen i augusti detta år, 2020