Sweden runners, snö och bad 😊

Jag slapp skrapa bilrutorna och det är jag tacksam för. Tiden går i rasande fart på Centrumskolan, det känns som en knappt är där. Idag var jag rätt trött när jag kom hem fast ingen huvudvärk så det är ju positivt och yrseln var mindre så nu går det åt rätt håll. Jag somnade i soffan och sov en och en halv timme så jag skulle vara pigg inför kvällens träning med Sweden runners. Jag fick packa badväskan för Karin skulle komma på tärningen, för nu kommer det bli bad efter tärningen. 😊

Det hade börjat lite nya personer nu när jag inte har varit med. På uppvärmningen delade vi oss i två grupper, en lite snabbare och lite mer nybörjargrupp. Jag valde den snabba för Elin ledaren sa att jag skulle fixa den gruppen och hon hade rätt. Det gick bra på uppvärmningen fast den kändes lite kortare än vanligt. Sedan körde vi stegringsintervaller, 1,2,3,4,3,2,1. När vi skulle springa 4 minuter så kände jag att jag inte kunde springa mer pga min höft. Det kändes surt att min höft strular igen nu när jag precis har börjat kunna springa. Jag gick resten av tiden och sedan när det var dags för styrkan gick Karin och jag.

Karin och jag valde att åka till Kallbadhuset, vi visste inte riktigt hur det skulle vara där nu när det var mörkt. Det var tur vi hade pannlampor med oss för vid stegen var det ganska mörkt och lite läskigt. Stegen ner i vattnet är så brant så den är lite otäck att gå nedför även när det är ljust. Jag fick äran att bada först och det blev nog det snabbaste doppet på länge. Det snöade ganska mycket när vi doppade oss och det märks på bilderna. Det var 3,3 grader i vattnet och 0 grader i luften. En ångrar aldrig ett bad efteråt för då är det skönt. Jag hade varm blåbärssoppa med mig så det drack vi efteråt och tittade på vårt fina slott som var upplyst i mörkret.

När jag kom hem värmde vi maten och Mats hade sprungit en mil ikväll igen fast han saknade draghjälpen han brukar få på tisdagar av Karin och Madeleine.

Ikväll tittar vi först på Wahlgrens värld och sen Strömstedts innan jag måste sova. Jag får se om jag orkar se Strömstedts ikväll för jag känner mig ganska trött.

Jag önskar alla en fortsatt trevlig torsdag, kram Susann 💜