Tur med vädret 🌞

Idag hade jag och Annika planerat att åka på utflykt. Enligt väderprognosen skulle det bli fint väder. Samina följde också med på utflykten. Vi åkte till Grå borg och gick runt i området så det blev ca 2,5 kilometer. Sedan fikade vi vid borgs ängar i solen.

Det var skönt I solen och sedan åkte vi till Gårdby café fast där var jättemycket bilar så vi valde att åka hem. Det blev en mysig utflykt och på väg hem började det att regna.

När vi lämnat av Annika åkte Samina och jag till Mortop för att lämna en doppresent till Molly på hennes dopdag. Jag hade köpt två saker ut Therese Lindgrens collektion och det var uppskattat.

När vi kom hem vilade jag för vid 16.00 hämtade Mats och jag upp Annika för Mats Annika skulle springa och jag passade på att gå en runda på Stensö. Jag provade att springa lite och det gick bra. Det blev ca 2,5 kilometer för min del och Mats och Annika sprang 4,3 kilometer.

Sen hem och duscha och äta lite innan vi skulle på spelkväll hos Annika. Det blev en heldag tillsammans med Annika. Mats och jag blev skjutsade utav Samina, så lyxigt.

Nu är vi hemkomna och sängen och date med John Blund står på schemat 😊

Godnatt alla som är här och läser och lämnar avtryck 💜

Kram Susann