Det är fredag 😊☀

Godmorgon, här blev det sovmorgon för mig. Jag har sovit som en stock i natt. Det bådar ju bra för fredagen. Jag vaknade till solsken utanför fönstret och temperaturen låg på 4 grader. Jag hoppas att det blir varmare än igår.

Det första jag gör när jag vaknar är att titta på telefonen för att se om jag har något meddelande och tittar lite på sociala medier innan jag går upp. Idag hade jag ett meddelande från Linda som berättade att hon och Christian är på väg hem mot Sverige. De har bott i Österrike nu på vintern och ska nu bo i Sverige över sommaren. Det ska bli kul att träffa dem igen efter ett långt uppehåll. Vi ska fira valborg tillsammans så nu längtar vi till vi ses.

Idag kommer det nog bli en lugn dag på Centrumskolan och ikväll är bokcirkelträffen inställd pga Covid-19 och att alla inte hade läst fördigt boken, Samlade verk. Jag hann lyssna färdigt boken igår fast det var inte ett sådant bokslut som jag gillar. Jag gillar att få veta saker och ting inte att det ställs öppet för läsaren. Jag kanske får läsa den igen vid ett senare tillfälle för att se om det var jag som lyssnade på boken för fort så jag inte hann uppfatta allt. Det ska bli kul sen när vi ska diskutera boken för då får jag ju också klarhet i vissa saker som jag känner är oklart i mina tankar. Det är kul att diskutera böcker tillsammans med andra, det ger ju lite olika infallsvinklar och tolkningar. Jag brukar nästan aldrig tänka som de andra och det är spännande, för vad beror det på?

Ikväll har vi inga planer eftersom bokträffen är inställd, vi får se om vi hittar på något eller om vi hamnar i soffan i uterummet nu när det börjar vara så varmt därute.

Jag önskar alla en härlig fredag, kram Susann