Stryktvätt, pizzabad och Robinson 😊

På förmiddagen blev det lite småpysslande. Jag fick undan min strykhög och nästan alla vinterdäcken blev bytta på min bil. Tyvärr gick ena mutterhuvudet av på vänster framhjul så imorgon hoppas jag att någon på verkstaden kan hjälpa mig innan Centrumskolan.

Vid lunchtid hade vi bestämt träff med Matilda vid Stora frögården på Öland för de hade ett jippo, badpizzadagen. Om en badade vid deras brygga och taggade dem så blev en bjuden på en pizza, Margarita. Matilda ville ha sällskap och vi var inte sena på att hänga med på upptåget 👍🏾😊 Att bada i Kalmarsund för en pizza kan ju vara trevligt.

Pizzan var god och vi var glada och nöjda med vårt lilla äventyr. 😊🌞

Ikväll kom Victor och Tora hem efter en vintersäsong i Tandådalen. Han och Tora ska vara här några nätter innan han följer med henne hem till Stockholm för att sedan komma hem någon dag innan han börjar jobba i Byxelkrok som han brukar göra på somrarna. Det var kul att träffa sonen och få ha honom hemma några dagar.

Nu har vi tittat på Robinson och jag tycker att det har utvecklats till en rolig säsong. Jag tyckte inte det först fast nu tycker jag det. Vad tycker ni om programmet, brukar ni titta på det?

Nu är det sängen så önskar alla en god natt, kram Susann 💜