Solen skiner 😊☀

Idag visar termometern på 7 grader och solen lyser och det gör mig glad. Jag ser att det blåser ute fast det ser ändå ut som det kommer att bli en härlig dag. Det är redan torsdag och snart är det helg, igen. Jag fattar inte att veckorna går så for och jag tror att det bara är typ 6 veckor kvar till det är sommarlov. Hur skönt är inte det.

Idag blir det Centrumskolan som vanligt och jag skulle hjälpa till på en mattelektion direkt när jag kommer dit, sannolikhetslära. Det gäller att skaka fram sina matteskills, även om det var längesedan.

Idag åker Victor och Tora hem till Tora och Victor ska stanna där till den 9 maj. Han passar på att njuta av ledigheten innan det är dags för jobb i Byxelkrok som börjar den 12 maj. Tänk att det är sjätte året som han sommarjobbar i Byxelkrok och han trivs jättebra.

Ikväll kommer det bli tomt när det bara är Mats och jag igen. Vi vänjer oss fort vid att ha något utav barnen hemma. Ikväll blir det nog lite löpning för nu var det längesedan och vi kan inte vila för länge för då är det svårt att komma tillbaka i rutinerna igen. Egentligen skulle det varit träning med Sweden runners för mig fast det är inställt pga våra hårdare restriktioner i Kalmar län.

Jag önskar alla mina trogna läsare en bra dag, kram Susann 💜