Shoppat 😊

Efter Centrumskolan åkte jag in till stan för att titta på MQ och jag hittade en klänning som jag köpte. Det kändes lite konstigt att gå i affärer och bara titta runt. Jag tittade även efter en skjorta till Mats fast hittade ingen på MQ. Sedan körde jag vidare till Hansa och där hittade jag en klänning till och den kommer antagligen bli det plagg som jag kommer ha för jämnan i sommar. Jag hittade även en skjorta till Mats så nu är han också nöjd.

Ikväll blev det ingen löpning tillsammans med Karin och Madeleine, fast nästa tisdag kommer vi att återgå till våra löprutiner tillsammans med dem. Mats och jag tog istället ett varv på Värsnäs så det blev 2,5 km i alla fall.

När vi kom hem blev det snabbmat, eftersom jag hade lovat Malin att gå en promenad. Det var så längesedan vi träffades. Vi värmde varsin färdig pizza så det gick fort att äta.

Sedan gick Malin och jag 6 kilometer och vi hann avhandla mycket, alla våra barn, semesterplaner mm. Det ska bli kul att planera årets semester till helgen. Vi kanske åker till Gotland lite senare och inte när det är mitt i sommaren. Vi hoppas att det är lite färre turister i september. Så nu får vi se vart färden går i sommar.

Nu ikväll är det bara vila, känner att jag nog kommer få träningsvärk imorgon.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜