Sista skolveckan 🌞

Tänk att vi går in i sista skolveckan. Vårterminen har gått i rasande fart, tror det beror på att vi haft distansundervisning och inte alla elever på plats hela tiden under vårterminen. På onsdagkvällen slutar 8:orna och 9:orna skolan och tar sommarlov. Övriga elever tar sommarlov efter torsdagsförmiddagen.

Den här veckan kommer bli ganska fullspäckad och då ska jag försöka ta vara på att vila när jag kan vila för att kunna vara med på allt som händer. Idag har jag inga direkta planer utan ska försöka vila när jag kommer hem. I och för sig har Mats lite anställda här hemma idag och de lär väl hålla på till ca 16.00 eller kanske till och med senare.

Det märks att det är sommar i luften, solen skiner och temperaturen ligger redan på 19 grader. Jag hoppas prognosen stämmer för i så fall ska det bli uppåt 30 grader. Efter en ganska kall vår så är det verkligen efterlängtat.

Som ni märker fungerar det fortfarande inte att kommentera och jag gör allt jag kan för att fixa till det. Ni och jag får bara ha lite tålamod…

Jag önskar er en fin dag, kram Susann

Syrener hör till skolavslutningen tycker jag.