Kategorier
Arbete/sjukskrivning Jag Sjukskriven/Arbete

Näst sista jobbdagen 😊

Nu känns det som det är sommar. Idag hade jag en tid hos Elin, opsteopaten innan Centrumskolan. Samina åkte med in och jag lämnade henne hos Hanna, en kompis. Det var som vanligt bra hos Elin, jag tycker att det hjälper min kropp och min nacke känns så bra efteråt. Nu är det inte lika mycket fokus på höften för den är ganska bra nu. Istället blir det fokus på min stela kropp och min nacke.

Efter osteopatbesöket åkte jag till Centrumskolan för att jobba mina timmar. Det var full aktivitet när jag kom, några målade väggar och några gjorde sammanställningar och utvärderingar av verksamheten. Jag städade i köket, tömde kylskåp och frys. Jag hade glömt min mat som vissa andra också gjort så det blev lunch på stan idag.

När jag slutade vid klockan 14 hämtade jag upp Samina som varit hos Hanna under tiden jag jobbade. Innan vi åkte hem åkte vi och handlade på Maxi. Det är alltid bra med bärhjälp.

När jag kom hem somnade jag i soffan för jag var visst tröttare än vad jag trodde. När Mats kom hem lagade vi kassler och broccolipaj. Efter maten åkte Samina till William som här hemma hos sin mamma i Bergkvara. Det kommer sedan till oss på onsdag. Mats hade körrep med Månkören ikväll, de träffas igen fast utomhus såklart.

Själv har jag bara chillat här hemma och jag fortsätter försöka fixa min blogg som fortfarande inte vill som jag vill. Nu är det fotboll på tv och vi hoppas att Sverige vinner även om det kommer bli svårt. Jag sa innan matchen började att min känsla sa att Sverige skulle vinna med 1-0. vi får se om min magkänsla har rätt.

Jag hoppas ni haft en bra måndag, kram Susann 💜