Kategorier
Arbete/sjukskrivning Jag Mats och jag Sjukskriven/Arbete Träning

Sommarlov 🌞

I morse ringde klockan 6.30 och den lät länge för jag var väldigt trött och uppfattade inte mitt alarm så snabbt. Jag gick upp så tidigt för att jag skulle åka med Mats till Centrumskolan. Samina har bilen till William och kommer hem med den imorgon. Mats började 7.30 så jag gick från hans arbetsplats till Centrumskolan. Det var en lagom promenad så jag hann vakna till lite.

Idag är sista arbetsträningsdagen innan sommaren och till hösten ska jag börja jobba på Centrumskolan på 50%, vilket jag tycker kommer bli superbra. Idag har Annika och jag åkt till återvinningsstationen för vi hade samlat på en massa skräp under terminen. Sedan åkte vi till Ikea för att handla lite smått och gott. Det blev ett skrivbord och en kontorsstol till mig nu när jag behöver en egen plats.

När vi kom tillbaka till skolan så monterade jag ihop bordet och stolen och gjorde i ordning mitt lilla kontorshörn i personalrummet. Jag är nöjd med min plats och det känns bra att det är färdigt när jag kommer tillbaka till höstterminen.

När min dag var slut på Centrumskolan fick jag ta bussen hem och det blev att jag fick åka gratis för mitt kort fungerade inte för jag hade ett gammalt och jag har inte klt-appen. Ja, så ofta åker jag buss.

När jag kom hem åt jag lite lunch och sedan somnade jag som en stock i soffan i uterummet. Det var varmt och skönt så jag sov så gott.

Vid 17.00 mötte vi upp Madeleine vi Ekuddens parkering för att springa på Svinö. Karin kunde inte springa ikväll för hon var förkyld. Vi hoppas hon kan nästa vecka för nu var det längesedan vi sågs. Det blev ca 4,5 km och sedan bad efteråt. Det var 20 grader i luften och 22,1 grader i vattnet.

Ikväll kommer jag gå och lägga mig tidigt tror jag för jag är lite trött då jag inte sov så många timmar i natt.

Nu har jag ett långt sommarlov som jag kan vila upp mig på. Det känns verkligen lyxigt att få vara ledig så länge jag som brukar ha 4 eller 5 veckor på sommaren.

Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann