Kategorier
Jag Sjukskriven/Arbete

Första lediga dagen 😊

Godmorgon alla fina som är här och läser. Jag hoppas er dag kommer bli bra, så här mitt i veckan och mitt i juni. Det är min första lediga dag, ett härligt långt sommarlov för mig. Jag känner att jag är så tacksam på något vis, livet går i rätt riktning och till hösten ska jag få en anställning på 50% och det gör mig glad. Jag slipper oroa mig för vad som ska hända härnäst och kan bara njuta av min ledighet. Centrumskolan kommer att vara en perfekt arbetsplats för mig, där jag känner att jag kommer att kunna utvecklas i min takt med förstående chef och kollegor. Jag känner att jag verkligen har blivit en del av deras gemenskap vilket gör mig tacksam och glad.

Idag har jag haft lite sovmorgon, gick upp vid 8 och har hunnit med att påbörja städningen. Just nu behövde jag en liten vilopaus för att sedan kunna fortsätta. Fördelen är att jag kan tillåta mig att pausa för jag har hela dagen på mig att plocka iordning. Jag tänker även låta tvättmaskinen jobba.

Jag har även planer på att baka en kaka till utflykten ikväll, får se om jag får till någon. I eftermiddag kommer Samina och William och det är alltid trevligt när barnen kommer hem och fyller huset.

Ikväll ska jag, Malin, Annika och Märit träffas i Halltorps hagar på Öland för att vandra lite, bara umgås och kanske till och med ta ett dopp. Det ska bli väldigt trevlig. 🌞

I går kväll fick jag en bild från Marielle som undrade om jag visst vad det var som hon hade sett. Jag har aldrig sett något liknande, tycker det ser ut som en svamp av något slag. Jag tänkte att jag skulle visa bilden här ifall någon utav alla mina vänner i cybervärlden vet. Tyvärr kan ni ju inte kommentera här på inlägget för nuvarande. (håller på att försöka fixa det). Om ni vet vad det är på bilden skicka gärna svaret på mail; susann@zinnie.se

Jag håller tummarna för att någon kan svara på vad det är på bilden.

Jag önskar dig en härlig lillördag, kram Susann 💜