Kategorier
Jag Mats och jag Sjukskriven/Arbete Träning

Vilken värme vi har 🌞

9.30 möttes vi upp på Koudden Mats och jag plus de som skulle göra reportaget om vårt badande. Fotografen på Barometern kände vi tlll för hans son och Victor har spelat hockey ihop. vi blev intervjuade och fick hoppa i vattnet. Det var 22,1 grader i vattnet så det var knappt så det svalkade och utomhustemperaturen låg på 27 grader. Vi får se hur de vinklar reportaget, alltid spännande och dessutom vet vi inte när det kommer i tidningen för både Mats och jag glömde fråga 🤔.

Dagens lunch intogs på en ny restaurang här i Kalmar, en sushirestaurang, Mimami. Jag valde en blandad meny och Mats tog poké bowl. Samina och William valde samma som mig och alla fyra var nöjda med maten. Jag tycker det är kul att det kommer lite nya sushirestauranger till Kalmar då utbudet varit dåligt och begränsat till en restaurang. Jag jämför med de ställen som jag har ätit i Malmö.

Efter lunchen gick vi i några affärer och tittade innan vi åkte hem. Jag var ganska trött så jag vilade i uterummet och somnade som en stock. Jag hade precis vaknat när Mats kom hem från jobbet klockan 16.10. Jag behövde sömnen för sedan klockan fem träffade vi Karin och Madeleine för att springa och bada. Nu var utomhustemperaturen 33 grader så det var ganska jobbigt att springa. Det var kul att träffa Karin igen för hon har inte varit med sedan mitten av april. Idag hjälpte hon mig med att peppa så jag tog mig runt och det gick inte fort fast jag är ändå nöjd över dagens prestation. Jag hade aldrig klarat det utan henne idag.

Efter löpningen blev det ett dopp som vanligt vid Tallhagens brygga och ikväll var det 27,3 grader i vattnet. Det är inte konstigt att den kallas för pissviken. Det var faktiskt inte så skönt för det svalkade ingenting efter löpturen. Det är så jag kan sakna vinterbaden nu.

När vi kom hem grillade vi revben och nu är det fotboll på tv som gäller, Tjeckien mot England. Jag ska gå och lägga mig i tid ikväll för imorgon bitti ska jag åka till en kollega, Marielle. Vi ska äta frukost hemma hos henne och sedan ska vi gå en promenad och ta ett morgondopp. Det ska bli skönt att börja dagen på det sättet.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜