Kategorier
Jag Mats och jag Sjukskriven/Arbete Träning

Solsken 🌞 vilodag

Jag vaknade innan mitt alarm 7.30 fast jag var supertrött och kände mig seg. Det var bara till att stiga upp för vi skulle springa och bada som vanligt. Jag trodde att jag skulle få springa i regn fast så fel jag trodde. Det var solsken och ca 19 grader i luften.

Idag sprang Mats, Marie, Camilla och jag och när vi skulle bada var det rätt blåsigt fast det var skönt i vattnet, 20 6 grader varmt i vattnet.

Efter vårt uppfriskande dopp åt jag och Mats frukost i solen och blåsten. De andra hade inte tid att stanna kvar.

Sedan när vi kom hem var det duschen och sedan lite Netflix innan vi gick över till Marie och Jimmy för att titta på deras nya kök. Vi fick kaffe innan vi gick hem fast jag drack bara vatten för jag vill sova inatt.

Vid 12.50 blev Mats hämtad utav Catta för Månkören hade en föreställning någonstans, tror det var vid Boda glasbruk.

Eftersom jag har varit i Malmö behövde jag denna dag till återhämtning. När Mats åkt somnade jag i soffan och sov över 2 timmar. Jag har valt att göra ingenting idag, bara samla energi. Även morgondagen får bli vilodag.

Ikväll tittar vi på fotbollen och sedan blir det tidig sänggående för mig. Jag passar på att bara vara när jag kan nu i semestertider då jag gärna vill hitta på en massa och träffa vänner. 💜

Jag hoppas er lördag varit bra, kram Susann 💜