Kategorier
Jag Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞Dag 1🌞7 juli 2021

Vi tog sovmorgon på första semesterdagen tillsammans. Idag var det inget fint väder utan det regnade lite smått och ha fortsatt regna hela dagen.

Vi hade inga planer för dagen förutom att det är vår städdag. Vi åt långfrukost framför tvn och sedan gjorde vi lite städning. Det blev en tur till återvinningen för vi hade samlat på oss en hel del plast och kartong. Jag skulle önska att det var sopsortering i sopkärlet vi har till hushållssopor. Jag vet att andra kommuner har det fast vi i Kalmar har inte fått det ännu, jag hoppas det är på gång.

Eftersom det är Mats första semesterdag så har jag inte planerat någonting utan låter honom göra det han vill. Han och jag har lite olika önskan när vi är lediga. Helst vill Mats bara vara hemma och inte göra någonting medans jag gärna hittar på saker och träffar vänner och släkt. Mats tycker redan att jag har planerat in för mycket på semestern medans jag tycker att det vore roligt att göra lite till…

Vi får se om Mats vill hitta på något imorgon eller om han bara vill vara hemma och skrota. Jag kommer nog bli rastlös, kanske tar en runda till stan. Jag behöver köpa en bröllopspresent till Mats på vår bröllopsdag som är på fredag då vi firar 27 år som gifta.

Nu är det snart fotboll på tv, tittar ni?

Det har varit en lugn dag här hemma och jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜