Kategorier
Jag Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞 Dag 2🌞 8 juli 2021

Det blev sovmorgon idag med, fast inte riktigt lika länge som igår. Idag var det ganska fint väder, solen tittade fram bakom molnen lite då och då. det hade inte hunnit bli så varmt, 19 grader.

Efter frukosten åkte jag till Plantagen, behövde lite jord för jag tänkte fixa lite med mina pallkragar och ett land som behövde rensas. Det blev även lite jordgubbsplantor och en ny rabarberplanta. Jag hoppas att den här rabarbern ska ge bättre skörd än den jag har. Jag köpte även en bröllopspresent till Mats.

När jag kom hem från affären jobbade jag ute i trädgården och det var hur varmt som helst att jobba. Grannen har jordgubbsplantor som har revat sig in på vår trädgård så dem tog jag vara på och planterade med de andra jordgubbsplantorna som jag köpt.

Det blev bra fast det är ändå kvar att göra innan jag är nöjd med baksidan. Mats har även han varit ute i trädgården och fixat rent vår lilla hörna som vi hade en massa bråte på. Han hyrde ett släp och fick bort den högen fast vi har lite annat smått och gått som också behöver till återvinningen. Det får bli någon annan dag.

Sedan efter mitt jobb ute i trädgården så behövde jag vila fast först blev det duschen för jag var ganska smutsig. Jag somnade så gott och det var precis vad jag behövde.

När jag vaknade blev det ett avsnitt utav serien Peaky Blinders som vi börjat titta på. Därefter blev det att laga mat och det blev spagetti med svampsås.

Efter maten blev det en lite tur ut i trädgården igen, jag behövde vattna alla mina plantor som jag satt och även alla mina tomatplantor. Det är mycket tomater på fast ingen har blivit mogen ännu. Jag ser framemot att kunna äta mina egenodlade tomater.

Nu ikväll har vi varit en tur in till Kalmarsundsparken för att titta på sandskulpturerna som de håller på att bygga. Jag tror att de ska vara färdiga till helgen. Det var fyra stycken som var med fast jag kunde inte ta kort på alla. I år hade de spridit ut skulpturerna så två var i Kalmarsundsparken och två var i Sylvanderparken. Annars om åren har alla varit i Kalmarsundsparken, fast jag antar att det har med pandemin att göra. Det innebar att vi fick en liten kvällspromenad för att kunna se alla skulpturer.

Nu är vi hemma igen och det kommer säkert bli lite mer netflixtittande. Imorgon har vi inga planer på vår bröllopsdag. Mats är helnöjd med att vi inte gjort något särskilt i två dagar och jag börjar snart bli uttråkad… 😱

Det är tur vi ska till Lena och Toni på lördag så vi får träffa lite andra personer.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜