Kategorier
Jag Mats och jag

27 år 💜 Balsabröllopsdag

Idag är det 27 år sedan jag och Mats gifte oss. Det känns härligt på något vis att tänka tillbaka, känns inte så längesedan. Året 1994 var en varm sommar och bröllopsdagen likaså. Vi gifte oss i Algutsrum kyrka på Öland. Vi hade drygt 80 gäster på vår fest och klockan halv tolv lämnade vi festen för att tillbringa nattet på en buss till Köpenhamn. Vi åkte på Smekmånad direkt till Samos. När jag tänker på det nu får jag lite dåligt samvete som lämnade mamma och pappa med allt som var kvar att göra. Jag var visst inte klokare då och mamma och pappa var bara glada att få hjälpa till.

Att vi har varit tillsammans så länge känns ganska fantastiskt i dagens samhälle. Ett äktenskap är något som jag tror alla behöver jobba på för att få det till att fungera. Det är lite som en berg och dalbana. Självklart har vi haft våra dalar och toppar fast ju längre tid det går desto mindre är dalarna och topparna är mer jämna.

Det hinner hända mycket på 27 år, vi har tre underbara barn som är vuxna och som vi är fantastiskt stolta över, såklart. 💜

Det är inte bara vi som kan fira idag för det är även vår äldsta son Victors dopdag, hans 26:e. Det är då en kan undra vart tiden tar vägen.

Idag gav jag Mats en liten present i form av ett par shorts och en kortärmad skjorta. Jag brukar alltid köpa något på bröllopsdagen till honom fast han är mer glömsk fast i år fick jag en fin rosbuske som jag ska plantera någonstans i trädgården. Jag har inte hittat det perfekta stället ännu.