Kategorier
Jag Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞Dag 3🌞 9 juli 2021

Det gick fort för Mats att vänja sig vid att sova lite längre på morgonen. Vi vaknade runt 8 idag och då var det dags att stiga upp. Det är vår bröllopsdag idag så jag fick faktiskt en present. (vilket händer sällan) Det var en rosbuske som jag fortfarande inte har planterat för jag vet inte riktigt vart jag ska plantera den. Mats fick ett par short och en skjorta utav mig.

Vi hade inga planer för dagen så på förmiddagen bestämde vi oss för att åka till Liljeholmens stearinfabrik som ligger i Oskarshamn. Det lev lite ljus inhandlade och jag har velat besöka den affären och idag blev det äntligen av.

På vägen hem stannade vi vid Nabbens Rökeri och Fisk som ligger i Timmernabben. Vi köpte en massa godsaker till ikväll som räkor, rökt makrill, limesås mm. Eftersom de inte hade oston blev det en tur till City Gross också och sedan var kvällen räddad. Vi valde att köpa hem en massa godsaker istället för att gå ut och äta för att fira bröllopsdagen. Det var mycket mysigare här hemma med alla godsaker och netflix på tvn. Tänk att 27 år som gifta och det ska såklart firas på ett eller annat sätt.

Vi fick även ett kort från min barndomsvän Ulrika och hennes man Thomas. Hon är så bra på att komma ihåg alla bemärkelsedagar och vi får alltid ett kort på dessa dagar. Tyvärr är jag inte lika duktig på att komma ihåg.

Det har varit en bra dag som snart går mot sitt slut. Jag är inne i en tröttperiod så jag sover ganska mycket och har även idag sovit mer än en och en halvtimme. Det blir tidigt isän gör imorgon ska vi upp och springa på vår vanliga tid 8.15 så det blir ingen direkt sovmorgon imorgon.

Jag hoppas att ni haft en bra fredag, kram Susann 💜