Kategorier
Jag Mats och jag Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞 Dag 5 🌞 11 juli 2021

Idag vaknade jag upp nere hos Lena och Toni i deras gäststuga i Djursvik. Det var en fin morgon så där lugnt och stilla och bara lite fågelkvitter hördes runt halv sex. JAg övervägde att gå en promenad fast med tanke på att jag somnade väldigt sent runt fyratiden på morgonen så valde jag att somna om och steg upp kvart i nio.

Vid niotiden hade även Lena och Toni kommit upp och gjorde frukost, kändes som vi var på hotell. En mysig morgon tillsammans blev det och även en liten promenad bort till badplatsen. Jag kunde inte motstå ett dopp så jag badade i trosor och Bh. Det var väldigt skönt i vattnet och uppskattningsvis låg vattentemperaturen runt 21 grader.

Sedan gick vi tillbaka till huset och snackade en liten stund innan det var dags för oss att köra hem. Jag körde för Mats hade fått i sig mest i går och då ville vi inte chansa fast när vi kom hem blåste han 0,00 så det hade varit lugnt för honom att köra.

Vi var hemma runt 12.30 och då passade jag på att ta mig en lur för att vara pigg när Rasmus och Tova skulle dyka upp klockan 17.00. Medans jag vilade, halvsov ålte Mats och fixade allt inför middagen. Vi bestämde att ögra pizza i grillen och efterrättspizzan som fi fick hos Lena och Toni. Mats köpte två pizzastenar till kvällen och det är ett köp vi inte ångrar.

Vid 16.30 tiden kom Rasmus och Tova, så himla mysigt att traffa dem en stund. Vi gjorde våra pizzor en räkpizza och en kebabpizza och de blev verkligen goda med krispig botten. Det kommer vi göra fler gånger i sommar.

Vi spelade även kubb och ungdomarna var vänliga att ge oss vinsten två gånger. Sedan kom Marie förbi för de skulle låna en pensel för de målar om i deras kök. Vi följde med bort för Rasmus och Tova hade inte sett deras nya kök och dessutom behövde vi en promenad innan vi skulle äta efterrätsspizzan.

Efter efterrätten följde vi med Rasmus och Tova till biltvätten för Rasmus kulle tvätta deras bil och vi hade tänkt tvätta vår i veckan fast det hanns inte med så då passade vi på när de skulle göra det. Sedan åkte Rasmus och Tova hem till Tovas föräldrar. Det är så mysigt att barnen vill komma hem och träffa sina föräldrar. Nu längtar vi till vi ses nästa gång. 💜

Nu är vi själva igen och snart är det fotbollsfinalen mellan Italien och England som vi ska titta på. Tittar du?

Jag hoppas du haft en bra helg, kram Susann 💜