Kategorier
Jag Mats och jag Sjukskriven/Arbete Träning

Semester 🌞 Dag 6 🌞 12 juli 2021

Jag sov som en stock när klockan ringde 7.30 och det kändes som jag precis hade somnat. Jag har vaknat flera gånger i natt och sovit dåligt, hoppas jag sover bättre till natten.

Jag hade ställt klockan för jag och Marielle hade bestämt träff 8.30 för promenad, bad och frukost i solen. Idag blev det parkering vid Åttahagen och en promenad utmed vattnet innan vi tog ett dopp. det var ca 22 grader i luften och 20,8 grader i vattnet. Det var väldigt skönt och trevlig rutin som vi skaffat oss. Det är ett trevligt sätt att umgås på.

Sedan när jag kom hem var jag ganska trött och lite sliten efter besöket hos Lena och Toni. Det blev inte många knop gjorda idag utav mig. Mats han har jobbat på framsidan med vår rabatt som har vuxit igen så en nästan får skämmas. Jag har även sovit flera timmar, vilket var välbehövligt då min nattsömn haltar pga att jag dricker kaffe vilket jag gjort idag med.

Klockan 17.00 hade vi bestämt att vi skulle springa tillsammans med Karin och Madeleine. vi brukar springa på tisdagar fast ändrade dag för vi inte är hemma imorgon. Det gick ganska bra att springa trots att det var varmt, 25 grader och solsken. Efter löpningen tog vi ett dopp som vanligt och ikväll var det 24,1 grader i vattnet vid Flundran. Det var jätteskönt, knappt så det svalkade.

På vägen hem efter kvällsdoppet åkte vi runt Chopchop som precis öppnat här i Kalmar. Vi vill såklart prova utbudet där och se om det var lika gott som vi tyckte när vi åt på Chopchop i Malmö. Det var gott och vi var nöjda och ibland är det skönt att slippa laga mat.

Efter middagen tittade vi på Dancing queen, en film som Helena Bergström regisserat. Det var en liten trevlig film så här en måndagskväll. Snart ska jag ha date med John Blund och jag hoppas att han kommer ikväll.

Godnatt, Susann 💜