Kategorier
Jag Mats och jag Resor Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞 Dag 7 🌞 13 juli 2021

Oj vad det regnade och blixtrade i natt. Bitvis lyste det upp himlen och detvar mäktigt. Jag var vaken inatt och somnade framåt småtimmarna. Jag hade ju druckit kaffe så jag får ju skylla mig själv.

Vid 8.30 gick jag upp och packade och gjorde i ordning mig för att sedan åka till pappa. Vi svängde förbi bilverkstaden för vår lilla grej som vi beställt hade kommit

Innan vi åkte letade jag upp vår lilla cd- spelare för jag hade tänkt lyssna på den på vägen. Tyvärr hade den slutat fungera så vi körde inom Växjös Netonnet fast där hade de slut på just en liten cd-spelare. Jag får leta vidare.

Runt 13 var vi framme hos pappa i Våxtorp och vi åkte direkt in till Laholm för att äta lunch på Gröna hästen. Efter lunchen åkte vi till pappa och jag behövde sova lite så det gjorde jag. I pappas lägenhet var det svalt och skönt för utomhus var det 28 grader.

När jag hade vilat färdigt åkte vi till Mellbystrand för att spela minigolf. Inga, pappas vän följde också med. Det gick inte så bra för mig för jag förlorade och pappa vann.

Vi åkte först till Månstorps gård för jag googlade minigolf och då läste jag att de hade minigolf. Jag kollade lite slarvigt för de hade bara öppet fre, lör och söndagar. Det verkade vara ett mysigt ställe så nästa gång vi besöker pappa får i ta en tur dit.

Efter minigolfen åkte vi hem till pappa och åt jordgubbar och smörgås. Nu är det snart sängen som gäller för imorgon blir det först besiktning av pappas bil och sedan tänker vi åka dit där de spelade in Mästarnas mästare. Jag läste ett inlägg av Inga som hade lagt ut bilder därifrån och då vet jag att jag tänkte att jag skulle åka dit nästa gång jag är hos pappa.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜