27 Ă„r 💜 Balsabröllopsdag

Idag Ă€r det 27 Ă„r sedan jag och Mats gifte oss. Det kĂ€nns hĂ€rligt pĂ„ nĂ„got vis att tĂ€nka tillbaka, kĂ€nns inte sĂ„ lĂ€ngesedan. Året 1994 var en varm sommar och bröllopsdagen likasĂ„. Vi gifte oss i Algutsrum kyrka pĂ„ Öland. Vi hade drygt 80 gĂ€ster pĂ„ vĂ„r fest och klockan halv tolv lĂ€mnade vi festen för att tillbringa nattet pĂ„ en buss till Köpenhamn. Vi Ă„kte pĂ„ SmekmĂ„nad direkt till Samos. NĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ det nu fĂ„r jag lite dĂ„ligt samvete som lĂ€mnade mamma och pappa med allt som var kvar att göra. Jag var visst inte klokare dĂ„ och mamma och pappa var bara glada att fĂ„ hjĂ€lpa till.

Att vi har varit tillsammans sÄ lÀnge kÀnns ganska fantastiskt i dagens samhÀlle. Ett Àktenskap Àr nÄgot som jag tror alla behöver jobba pÄ för att fÄ det till att fungera. Det Àr lite som en berg och dalbana. SjÀlvklart har vi haft vÄra dalar och toppar fast ju lÀngre tid det gÄr desto mindre Àr dalarna och topparna Àr mer jÀmna.

Det hinner hĂ€nda mycket pĂ„ 27 Ă„r, vi har tre underbara barn som Ă€r vuxna och som vi Ă€r fantastiskt stolta över, sĂ„klart. 💜

Det Àr inte bara vi som kan fira idag för det Àr Àven vÄr Àldsta son Victors dopdag, hans 26:e. Det Àr dÄ en kan undra vart tiden tar vÀgen.

Idag gav jag Mats en liten present i form av ett par shorts och en kortÀrmad skjorta. Jag brukar alltid köpa nÄgot pÄ bröllopsdagen till honom fast han Àr mer glömsk fast i Är fick jag en fin rosbuske som jag ska plantera nÄgonstans i trÀdgÄrden. Jag har inte hittat det perfekta stÀllet Ànnu.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *