Jag,  Sjukskriven/Arbete

3 Bloggutmaning December

Gjord av Madeleine

3 December 2019 – Hur gör ni med julklappar i din familj?

Nu för tiden köper vi inte till så många. Det blir att vi byter med min syster och hennes barn. Sedan brukar vi köpa till min pappa för vi firar alltid med honom och har gjort de senaste elva åren sen mamma gick bort. Själklart köper vi till våra barn och till varandra Mats och jag. Ibland brukar vi byta med Maries (Mats lillasyster) barn. Mats övriga familj bestämde för ca 13 år sedan att de bara skulle köpa till de de firade tillsammans med och eftersom vi aldrig firar med dem så blir det att vi inte byter med dem.

Sedan är vi faddrar till Lovis och Molly så dem köper vi alltid till och även till Mollys familj då vi haft en lång tradition att byta julklappar med dem.

Med min syster och Mats syster brukar vi bestämma en summa och den brukar hamna mellan 200 och 300 kr. Jag tycker det är roligt att köpa julklappar och kan lätt handla lite för mycket.

Fast nuförtiden är inte fokus på julklapparna som det var när barnen var yngre och Tomten hägrade med spänning utan nu ligger fokus på att umgås, äta gott och bara vara tillsammans och njuta av varandra. Det känns viktigt att ta vara på tiden tillsammans med den närmsta familjen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *