4 september 2020 Äntligen fredag

Det blev sovmorgon idag med, så skönt att inte börja så tidigt. Samina skjutsade mig till Centrumskolan för sedan skulle hon och Rasmus ha bilen på dagen.

Idag var det dags för mig att ha elevens val och till den lektionen hade jag planerat jämställdhetsdiskussioner och att titta på två filmsnuttar, ”run like a girl och syrrans låt”. Lektionen gick bra och det blev lite diskussioner.

När klockan var 14,15 och dagen var slut på Centrumskolan blev jag hämtad. Alla var med och hämtade mig och sedan åkte vi till Eko för jag skulle köpa en blomma till värdparet imorgon kväll. Det blev även lite godis inhandlat.

När jag kom hem stupade jag direkt i säng och somnade för jag ville vara pigg på Lovis 20 års kalas. Egentligen var jag dubbelbokad ikväll för bokklubben hade träff hemma hos Sara. Jag valde kalaset för det är ju inte var dag guddottern fyller 20. Sedan att jag inte lyssnat klart på boken var ju inget som spelade in för mitt val. (troligen)

Det blev en trevlig kväll med god mat och dryck plus en massa ”skitsnack”.

Rasmus och Tova har dragit vidare till ett annat kalas och själv har jag dragit till sängen för nu ska den här tanten sova så jag orkar upp imorgon bitti för löpningen och badet.

Godnatt💜

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.