6 september 2020 Godmorgon söndag

Det blev lite sovmorgon den här söndagen, så skönt. Vi kom hem runt 00.00 inatt efter att ha varit hemma hos Camilla och Danne. Därför orkade jag inte blogga igår.

Det var en trevlig kväll med spel och musikquiz som Danne gjort. Tyvärr hamnade Mats och jag i samma lag och då visste vi att vi inte skulle ha en chans till vinst. Både Mats och jag är dåliga på artister och titlar. Jag hade bättre tur när jag och Annika spelade ihop på När då då, för där kammade vi hem vinsten.

Undet kvällen bestämde vi även att vi skulle köra ”halv åtta hos mig” så det blir jag och Mats som börjar tävlingen, sedan kommer vi vara hos Camilla och Danne och till sist hemma hos Märit och Johan där även Annika är med. Det ska bli kul.

Gårdagen började precis som alla andra lördagsmorgnar med löpning och bad förutom att Marie inte var med. Mitt knä har blivit så pass bra att jag och Annika sprang två varv vilket kändes så otroligt skönt. Vi sprang i prattempo så vi skulle orka. Mats var på utegymmet som vanligt eftersom hans benhinnor fortfarande gör ont.

Den sista biten på löprundan ökade vi för vi ville bara bada. Som vanligt är det ljuvligt och jag hoppade ner i vattnet som hade en temperatur på 16,4 grader och i luften var det 14 grader. Både Mats och Annika tyckte det var skillnad från förra helgen och att det kändes kallt. Än så länge tycker jag det känns mer varmt än kallt fast det beror nog på att jag vet att det kommer bli mycket kallare.

För att jag skulle orka med lördagskvällen gjorde jag inte många knop på dagen och sov nog två timmar. Jag behöver min strategivila fortfarande.

Idag blir det nog bara lite småplock här hemma och snart ska vi starta upp dagen på Malkars för att gymma lite. Vi håller oss till våra träningsrutiner 😊

Jag önskar alla en fin söndag 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.