7 april 2020 – en fixardag

Idag är det min lediga dag och det har varit en fixardag. Jag började dagen med att stryka och tvätta. Sedan när Rasmus och Tova vaknade åkte vi och slängde kartonger, plast mm.

Därefter åkte vi till colorama och tittade på tapeter, fast det finns ju så många olika så det är svårt att välja. Det blir hem och fundera och nästa gång får Mats följa med.

Sedan åkte vi till eko för jag skulle köpa doppresent till Molly och påskgodis till barnen. Jag hittade lite smått och gott till Molly som jag kommer att lägga i ett påskägg.

Bauhaus besökte vi sedan för att köpa färg till vårt projekt. Sedan skulle spånskivor inhandlas och då körde vi till Beijers, fast där hade de inte tid att såga till spånskivorna i de mått som vi ville ha plus att de kändes lite otrevliga. Därför åkte vi vidare till optimera och där var det inga problem att såga till skivorna. Vi fick låna ett släp för de gick inte in i bilen. Jag körde släpet hem och lämnade tillbaka släpet själv. Jag till och med backade in och parkerade släpet när det lämnades tillbaka. Jag kände mig nöjd över min prestation, för om Mats hade varit med hade det inte varit jag som kört.

När vi kom hem började Rasmus och Tova att måla och sedan åkte de hem till Tova.

När Mats kom hem åkte vi till Värsnäs för att springa. För mig blev det bara ett varv för jag var ganska trött och dessutom kände jag av mitt ben lite och jag vill ju inte förvärra det onda.

Hem och laga mat och efter maten åkte vi över till Alida som fyller 10 år idag. Vi tänkte bara lämna presenten, för vi tyckte det var roligare att få present på den dagen en fyller år. Vi blev inbjudna på fika 🙂

Solen höll på att gå ner när vi körde hem över ölandsbron

Idag har jag verkligen varit effektiv och jag har inte sovit idag så jag hoppas på en god nattsömn för imorgon tänker jag gå till jobbet igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *