7 januari 2020 – nu börjar det bli kallare

Idag har det varit en dag då Samina och jag umgåtts. Vi åkte till Hansa city för att titta på skor till Samina och sedan letade hon efter en julklapp till sin kusin.

Samina hittade inga skor trots att vi åkte till lite andra butiker fast julklapp till Skye hittade hon. Vi lämnade även tillbaka böckerna som Samina lånat till sin uppsats. Innan vi åkte hem hämtade vi hem varsin avokadosallad till lunch. Så det blev lunch och en film och därefter somnade jag.

Ikväll var det springa tillsammans med Karin som gällde. Tyvärr kan jag ju fortfarande inte springa så jag gick medans Mats, Karin och Madeleine sprang. Jag hann gå 3 km och de andra sprang nästan 5 kilometer. Sedan badade vi, ja såklart inte Mats för han badar bara på lördagar. (enligt honom) Det regnade såklart under promenaden fast slutade lagom till det var dags för doppet. Det var 1 grad i luften och 2,6 grader i vattnet.

Nu börjar det verkligen bli kallt i vattnet och mycket kallare kan det ju inte bli. Jag hoppas att vi får snö som ligger kvar. Det är sån härlig känsla när det är snö på bryggan och ett tunt lager is på vattenytan. Jag längtar tills det blir så. Jag trodde det skulle snöa mycket idag, tyvärr snöade det bara någon timme och flingorna smälte direkt de nådde marken.

När vi kom hem efter kallbadet var det såklart skönt att ställa sig i en varm dusch.

Ikväll facetimade vi med Christian och Linda, vi sjöng för Christian som fyller år idag. Det är alltid kul att prata med dem, jag och Mats saknar våra spelkvällar tillsammans med dem. Vi hoppas att vi snart kan träffas när Covid-19 börjar plana ut.

Ikväll tittade vi på filmen Catwalk, kan rekommendera att se den. Filmen gör en glad i själen, det är så befriande och normbrytande och det kan många av oss som inte har någon funktionsvariation behöva se och reflektera kring.

Godnatt alla fina som är här inne och läser och kommentera. Kram Susann 💜

4 kommentarer

 1. Jag vet att ni inte är tokiga, men undrar när ni badar???
  Hade jag gjort det tror jag hjärtat hade stannat.
  Är nog lite Avis på er också

  Ja den filmen är väldigt bra, den både berör och man blir varm inombords
  God natt och sov gott

  1. Jag hade tyckt likadant för något år sedan, de som badar när det är vinter kan inte vara riktigt kloka. Nu skulle jag inte vilja vara utan…

 2. Tack för ni ringde. Sååå härligt att se er, och som alltid med er många underbara skratt.
  K R A M
  🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.