Ännu en grå dag.

Godmorgon alla fina som är här inne och läser och lämnar avtryck. Idag har jag vaknat till en grå dag med regnet hängande i luften och det är 11 grader utomhus. Idag blev vi väckta runt fem av en hund som skällde hur länge som helst. Vi har alltid sovrumsfönstret öppet så skallet ljöd in, hördes som hunden var precis nedanför fönstret. Det var svårt att somna om så jag har nog bara halvslumrat tills jag klev upp 7.45. Det var lite för tidigt att vakna vid den tiden så det blir till att sova när jag kommer hem från Centrumskolan.

Tänkte att jag gör som många andra, att svara på Marias 5 snabba. 😊

Fråga 1: Har du ångrat en tatuering? Nej, det har jag inte eftersom jag har ingen tatuering. Jag tycker inte att tatueringar är så snyggt och skulle därför aldrig göra någon på mig själv. Yngsta sonen har gjort två tatueringar, en hyllning till hans mormor och en till mig. 💜

Fråga 2: Brukar du ta med dej de små schampoflaskorna från hotell? Ja, det brukar jag för jag tycker de är bra att ha, de är små och smidiga när en bara behöver ha med sig schampo till en tvätt.

Fråga 3: Vilken är din favorithögtid på året? Jag har nog ingen favorithögtid, det skulle i så fall vara julen då jag träffar min familj. Förr skulle jag absolut säga julen fast sen min mamma gick bort 2008 så känns jularna inte riktigt desamma och det är svårt att få till den där speciella känslan som hon fick.

Fråga 4: Om du fick tillåta någonting som idag är förbjudet, vad skulle du då tillåta? Oj, en svår fråga… jag vet faktiskt inte. Hårdare straff för pedofiler och våldtäktsmän får bli mitt svar.

Fråga 5: Om du måste utnämna en plats till din favoritplats på jorden, vilken plats blir det då? Ännu en svår fråga. Jag tycker om att besöka olika platser och i och med det så får ju platserna olika betydelser och dessa kan jag inte rangordna. Egentligen är jag emot att rangordna saker… Jag får väl säga vid en brygga nära havet och då menar jag ingen speciell utan bara själva känslan jag får vid vattnet gör att det blir en speciell plats.

Sonens förklaring till motivet som han tatuerade sig med.

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning och jag ska fortsätta lyssna på boken som vi ska ha läst till nästa bokträff, En kropp att sörja, av Tsitsi Dangarembga. Har ni läst den boken? Vad tyckte ni i så fall?

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.