Äntligen fredag 😊

Godmorgon alla fina vĂ€nner som Ă€r hĂ€r inne och lĂ€ser och kanske Ă€ven lĂ€mnar ett litet avtryck. Jag blir sĂ„ glad för era smĂ„ avtryck, tack. 💜

Det Àr fredag morgon och den hÀr dagen Àr alltid efterlÀngtad. Visst gÄr veckan fort fast jag lÀngtar alltid efter helgen dÄ jag kan ta det lugnt, trÀffa vÀnner eller nÄgot annat som jag tycker Àr roligt. Jag vaknar till Ànnu en dag med sol och dÄ kÀnns det sÄ bra. Jag mÄr bra utav solen, ett leende sprids pÄ mina lÀppar. Det Àr 14 grader i luften sÄ det kommer nog bli en ganska varm dag idag med. Jag hoppas vi fÄr mÄnga fina sensommardagar.

Vad hÀnder hÀr dÄ?

Vi har inga direkta planer för den hĂ€r helgen, förutom vĂ„ra trĂ€ningsrutiner förstĂ„s. I eftermiddag efter jobbet ska jag ta mig en tur in till stan, jag Ă€r lite sugen pĂ„ att titta pĂ„ lite klĂ€der och mannen skulle behöva kalsonger. Mats gillar inte att gĂ„ i affĂ€rer om han inte mĂ„ste, vilket han behöver nĂ€r hans fru vill ha sĂ€llskap. đŸ˜‰đŸ˜± Fast idag har jag tĂ€nkt gĂ„ sjĂ€lv.😊

Jag börjar 10.15 idag och nÀr jag kommer till Centrumskolan ska jag göra bestÀllningen frÄn Maxi och idag ska jag kolla noga vad vi behöver sÄ jag inte missar nÄgot. Jag kommer vÀlja att jag ska hÀmta bestÀllningen pÄ Maxi istÀllet för att den blir skickad till skolan, för det gÄr bara att vÀlja att vi fÄr den pÄ eftermiddagen pÄ mÄndagen och det Àr inte bra eftersom jag har hemkunskap pÄ mÄndagen. DÄ behöver vi en del varor till den lektionen. Om en hÀmtar i butik sÄ kan jag vÀlja pÄ fler tider Àn mellan 14.00-16.00. Jag kommer att vÀlja att hÀmta mellan 9.00-10.00, vilket jag hinner göra innan jag Äker till jobbet. Det Àr svÄrt att veta hur mycket jag ska bestÀlla av allt för eleverna Àter det de blir sugna pÄ sÄ ena veckan kan de vara jÀttesugna pÄ pÀron och nÀsta vecka Àpple och det gör det svÄrt att planera.

IkvÀll blir det nog bara en hemmakvÀll med Mats. Jag fÄr se om han Àr sugen pÄ skaldjur till kvÀllen för det Àr sÄ gott tycker jag. Vi har avslutat vÄr serie Clickbait sÄ nu ska vi hitta en ny serie att titta pÄ. Har du nÄgot förslag pÄ serie sÄ blir jag glad för förslag.

Nu önskar jag en trevlig fredag, kram Susann

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *