Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Äntligen varmt😊

GodkvÀll i stugorna. HÀr sitter jag i soffan pÄ min vanliga plats och jag Àr ensam hemma. Mats Àr pÄ rep mer lokalteatern. De repar varje onsdag och till hösten ska premiÀren ske. Teatern handlar om nÀr jazzen kom till Kalmar pÄ 30-talet. TÀnk att pÄ den tiden var jazz nÄgot fult. Det ska bli kul att fÄ gÄ och se förestÀllningen i höst.

Timmarna har förflutit pÄ fort som jag misstÀnkte. PÄ jobbet har jag haft eng, fysisk aktivitet mm och Àven hunnit planera lite. Vi blev klara med vÄr planering Marielle och jag för elevens val pÄ fredag. DÄ ska vi göra en liten trekamp i BÀst i test anda. Eleverna fick reda pÄ vad vi ska göra idag och det mottogs bra.

NÀr jag kom hem var jag trött som vanligt och kan ni tÀnka er att nu Àr det varmt i vÄrt uterum pÄ eftermiddagarna. Det blev första eftermiddagsluren dÀr ute i soffan, sÄ skönt och efterlÀngtat. Nu kommer vi att var dÀr mer och mer. Det Àr ett extra rum som vi Àlskar och under sommaren Àr vi nÀstan enbart dÀr. Vi Àr nöjda att vi valde att göra ett sÄ stort uterum pÄ 50 kvadratmeter.

Eftersom jag Àr inne i en trötthetsperiod sÄ orkar jag inte göra mycket hÀr hemma. Ibland kÀnner jag lite stress över att det Àr sÄ fast jag fÄr bara försöka tÀnka att det Àr det bÀsta för mig just nu. Jag vill ju ha energin nÀr jag jobbar och pÄ helgerna dÄ jag gÀrna hittar pÄ nÄgot. Nu till helgen har vi inga planer fast vi fÄr se vad vi hittar pÄ.

Jag hoppas att ni har haft en bra onsdag, kram Susann 💜

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *