Årets sista dag

Dagen började med att Rasmus ringde och då år jag fortfarande kvar i sängen. Jag var lite seg i morse för jag har vaknat flera gånger i natt, vet inte riktigt varför. Rasmus var på väg till jobbet fast han trodde det skulle bli lugnt idag. De skulle stänga redan klockan 17.00 så då kan han fira nyår tillsammans med Tova. Jag steg upp under tiden jag pratade med Rasmus och plockade lite, är ju världsmästare på multitasking.

Efter att jag pratat med Rasmus ringde jag till pappa för att önska gott nytt år för sedan kommer jag säkert att glömma det. Hos honom regnade det och hos mig sken solen. Vad omväxlande vädret är, ena dagen solsken andra regn fast jag föredra solsken alla dar i veckan.

När jag hade klarat av alla samtalen så gjorde jag kvällens efterrätt, vaniljpannacotta. Så nu ska vi hoppas att den stelnar så fint, jag provade gelantinpulver och det har jag aldrig använt mig utav förut. Någon gång ska ju vara den första.

Sedan bestämde vi för oss att åka och ta årets sista dopp, jag kan ju inte springa fast jag ville ändå ta ett dopp. Mats ville springa innan så det gjorde han och medans han sprang gick jag och Samina en liten promenad. Det var en underbar förmiddag, 5 grader och solsken. I vattnet var det 4,1 grader så det var inte så kallt ändå.

Nu ska vi bara ta det lugnt och chilla lite, titta på en film och mysa. Kanske det kan bli ett spel senare på dagen.

Jag ville bara titta in och önska alla en fin nyårsafton, kram Susann

4 kommentarer

 1. Detsamma till er🥂
  Riktiga friskusar, vi skulle vila middag, jag fick upp och lade mig och somna, mannen ringer och frågar:
  sover du?
  😂😂😂
  Tarmen liten promenad istället
  Gott Nytt År🥂

  1. Så typiskt att det ska ringa när en vill sova, och dessutom mannen…. Vad sur jag hade blivit om det var jag.
   Skönt med en promenad, ha en fin kväll.

  1. Tack så mycket. JAg tycker det är så härligt med ett kallbad, så himla uppriskande och det er mig energi. Gott nytt år till dig också, kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.