Avslutar helgen med ett dopp 💜

Den här dagen har varit lugn på alla sätt och vis. Enligt mig nästan för lugn fast en perfekt dag för min man. vi har småplockat hela dagen och jag har fått undanröjt i tvättstugan. Det behövdes röjas där och nu är det äntligen gjort och det går att gå in utan att jag får krupp. Det är väl det positiva med att få en inneboende i en dryg vecka, det blir lite ordning här och där i vårt hus.

Jag har även sovit ett par timmar för det känner jag är viktigt för att hålla min energibalans nu när jag börjat jobba. Jag har även varit inne en runda på jobbet idag för jag skulle fixa lite så allt är klart tills imorgon då eleverna kommer. Nu kan jag nog inte bli mer förberedd än vad jag är.

Vi har även tittat på vår serie Peaky Blinders och hunnit chilla ganska mycket idag.

Nu ikväll kände jag mig rastlös så då ville jag åka och ta ett kvällsdopp. Mats följde med som sällskap och det var en fin kväll med solen som sken bland molnen. Det var 17 grader i luften och 19,9 grader i vattnet så helt ljuvligt. Det kändes bra att ge sig lite kärlek som avslut på den här helgen i form utav ett dopp. Det är som balsam för själen och ger mig energi. 💜

Som vanligt blir det ett hopp i vattnet. Helt underbart 😊

Nu önskar jag en fortsatt trevlig söndagskväll, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *