Arbete/sjukskrivning,  Jag

Båda sönerna är hemma 💜

Det är tur att jag är ute i god tid för idag körde jag runt länge innan jag hittade en parkeringsplats. Jag fick parkera flera kvarter bort. Fyra timmars jobb går väldigt fort. Idag var jag på biblioteket tillsammans med en elev. Det är alltid kul att komma ut lite.

Jag var jättetrött på sista lektionen, hade lätt kunnat somna.

På vägen hem körde jag förbi Kalmar stadsmission för att se om de hade några glas och om jag hittade några julklappar. Jag hittade till Skye, till hennes födelsedag nästa år för i år köper vi inte till syrrans barn eftersom vi ska fira nyår tillsammans i fjällen.

När jag kom hem blev det vila i soffan tills Rasmus kom hem runt fyra. Klockan 16.50 hämtade vi Victor vid stationen. Han kom hem från Stockholm.

Det är mysigt att ha båda sönerna hemma. Vi lagade middagen tillsammans, lasagne för Mats jobbade till 18. Jag kan inte minnas att jag gjort lasagne någon gång för det är Mats paradrätt. Vi lyckades få till middagen och lasagnen blev god, lite torrare än Mats.

Efter maten bestämde sönerna att de skulle åka in till stan och sätta sig på någon pub så strax efter 19.30 körde vi in dem. De får ta bussen hem sedan. Det var lite folk ute, det är ju lillördag så det blir nog trevligt för dem.

Mats och jag landade i soffan framför en serie och snart blir det sängen för mig. Jag sover ju så dåligt om nätterna för jag måste gå på toaletten typ en gång i timmen vilket är väldigt frustrerande och störande.

Hur har er dag varit?

Godnatt, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *