Badat i månsken 💜

Idag låg jag som vanligt kvar i sängen och surfade runt på telefonen. Jag trodde att Mats åkte till jobbet som vanligt vid klockan sju fast vid åtta hörde jag hans stämma ifrån köket. Han jobbade tydligen hemifrån för han hade ekonomimöte innan han skulle vidare på rektorsmöte. Snacka om att jag blev förvånad, trodde ju att jag var hemma själv.

Idag har det varit som vanligt på Centrumskolan. Märit och jag fick tid till att diskutera vår observation och vi hade sett nästan samma sak. Det är alltid intressant att diskutera. Sista lektionen var jag och Jimi på promenad med några utav eleverna. Vi hade tur för när vi var ute så var det uppehåll.

Idag hade Märit satt upp ytterligare en belöning till oss personal vilket alltid är trevligt. 💜

Efter Centrumskolan så blev det sova i soffan för jag hade huvudvärk och var supertrött. Jag vet att jag behöver vila innan det är dags för träning med Sweden runners. på vägen till Skälby där träningen är hämtade jag upp Annika. Idag var det korta intervaller, jogg 20 s, springa 40 s gånger fyra och sedan vila på en minut och sedan upprepade vi detta fyra gånger. Det är superjobbigt att springa snabbt med så kort vila. Efter intervallerna blev det styrka som armhävningar, benböj och plankan på olika sätt.

Efter träningen är vi några som åker och badar. Ikväll var det 6 grader i luften och 10.7 grader i vattnet så det var skönt att simma runt en liten stund. Det var en fin kväll för månen sken så fint på oss. 💜💜

När jag kom hem så blev det mat och fotboll och än så länge ser det bra ut för damerna som spelar mot Irland.

Det kommer bli en fortsatt lugn kväll tills det är dags för sängen. Jag hoppas ni haft en bra torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer

  1. Vacker bild, jag avslutar kvällen med
    Alla mot Alla

  2. Nu går solen ner väldigt tidigt. Blir mycket bad för er i mörkret

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *