Badat i mĂ„nsken 💜

Idag lÄg jag som vanligt kvar i sÀngen och surfade runt pÄ telefonen. Jag trodde att Mats Äkte till jobbet som vanligt vid klockan sju fast vid Ätta hörde jag hans stÀmma ifrÄn köket. Han jobbade tydligen hemifrÄn för han hade ekonomimöte innan han skulle vidare pÄ rektorsmöte. Snacka om att jag blev förvÄnad, trodde ju att jag var hemma sjÀlv.

Idag har det varit som vanligt pÄ Centrumskolan. MÀrit och jag fick tid till att diskutera vÄr observation och vi hade sett nÀstan samma sak. Det Àr alltid intressant att diskutera. Sista lektionen var jag och Jimi pÄ promenad med nÄgra utav eleverna. Vi hade tur för nÀr vi var ute sÄ var det uppehÄll.

Idag hade MĂ€rit satt upp ytterligare en belöning till oss personal vilket alltid Ă€r trevligt. 💜

Efter Centrumskolan sÄ blev det sova i soffan för jag hade huvudvÀrk och var supertrött. Jag vet att jag behöver vila innan det Àr dags för trÀning med Sweden runners. pÄ vÀgen till SkÀlby dÀr trÀningen Àr hÀmtade jag upp Annika. Idag var det korta intervaller, jogg 20 s, springa 40 s gÄnger fyra och sedan vila pÄ en minut och sedan upprepade vi detta fyra gÄnger. Det Àr superjobbigt att springa snabbt med sÄ kort vila. Efter intervallerna blev det styrka som armhÀvningar, benböj och plankan pÄ olika sÀtt.

Efter trĂ€ningen Ă€r vi nĂ„gra som Ă„ker och badar. IkvĂ€ll var det 6 grader i luften och 10.7 grader i vattnet sĂ„ det var skönt att simma runt en liten stund. Det var en fin kvĂ€ll för mĂ„nen sken sĂ„ fint pĂ„ oss. 💜💜

NÀr jag kom hem sÄ blev det mat och fotboll och Àn sÄ lÀnge ser det bra ut för damerna som spelar mot Irland.

Det kommer bli en fortsatt lugn kvĂ€ll tills det Ă€r dags för sĂ€ngen. Jag hoppas ni haft en bra torsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *